top of page

Mima Xari Bebek Arabasını Tercih Etme Sebebim


Mima

Hollandalı tasarımcı Davy Kho tarafından tasarlanan mima bebek arabaları, patentli koza koltuğu ve çığır açan malzeme kullanımıyla stil, konfor ve tasarımın sınırlarını zorluyor.


Mima bebek arabaları, ultra kompak zarif tasarımının yanı sıra zor zeminlerin sarsıntısını azaltan süspansiyon sistemiyle kullanıcısına rahat bir sürüş keyfi yaşatırken ultra hafif ana gövdesi sayesinde de kolaylıkla katlanabiliyor.


Mima, çift yönlü kullanılabilir oturma ünitesiyle de bebeklerin keyifli bir şekilde seyahat etmesine eşlik ederken her iki yönde bulunan 3 kademeli ayarlanabilen yatış pozisyonu sayesinde de bebeklerin rahat uyumalarına imkan sağlıyor.


Ayrıca mima, eşsiz ana gövde mekanizmasında bulunan oturma ünitesi, konfor ve izleme şeklinde iki farklı yükseklik pozisyonuyla da bebeklerin rahat bir şekilde seyahat etmelerini yardımcı oluyor.

Stil sahibi ebeveynlerin tercihi olan mima, devrimsel ve ergonomik destekli materyal olan EVA ve deri görünümlü kumaşları sayesinde oldukça zarif ve vintage bir görünüm sunarken kıvrımlı kozasının fermuarı açıldığı takdirde 15 saniyede koltuğun içindeki portbebe gün yüzüne çıkıyor.


Ultra kompakt ve zarif olan mima, pürüzsüz bir sürüş sağlarken içinde bulunan yağmurluk, portbebe ve portbebe örtüsüyle sitil sahibi annelerin ve bebeklerin tarzını tamamlıyor.

Comments


bottom of page