top of page

Stil Sahibi Annelerin Tercihi Mima Bebek Arabaları



Hollandalı tasarımcı Davy Kho tarafından tasarlanan yenilikçiliğin, işlevselliğin ve stilin mükemmel dengesi olan Mima Bebek Arabaları,  elegans ve vintage tarzıyla stil sahibi annelerin tercihi oluyor.

Seride bulunan Mima Xari ise ultra kopmak zarif tasarımının yanı sıra zor zeminlerin sarsıntısını azaltan süspansiyon sistemiyle de kullanıcısına rahat bir sürüş keyfi yaşatıyor.

Hollandalı tasarımcı Davy Kho tarafından tasarlanan Mima Bebek Arabaları, patentli koza koltuğu ve çığır açan malzeme kullanımıyla stil, konfor ve tasarımın sınırlarını zorluyor.


Seride bulunan Mima Xari, ultra kopmak zarif tasarımının yanı sıra zor zeminlerin sarsıntısını azaltan süspansiyon sistemiyle kullanıcısına rahat bir sürüş keyfi yaşatırken ultra hafif ana gövdesi sayesinde de kolaylıkla katlanabiliyor. Mima Xari, çift yönlü kullanılabilir oturma ünitesiyle de bebeklerin keyifli bir şekilde seyahat etmesine eşlik ederken her iki yönde bulunan 3 kademeli ayarlanabilen yatış pozisyonu sayesinde de bebekler mışıl mışıl uyuyabiliyor.


Mima Xari , vintage görünümüyle herkesi büyülüyor…

EVA ve deri görünümlü kumaşları sayesinde oldukça zarif ve vintage bir görünüm sunan Mima Xari’nin kıvrımlı kozanının fermuarı açıldığı takdirde 15 saniyede koltuğun içinde portbebe gün yüzüne çıkıyor.

Mima Xari, içinde bulunan yağmurluk, portbebe ve portbebe örtüsüyle sitil sahibi annelerin ve bebeklerin tarzını tamamlıyor.

Comments


bottom of page