top of page

Sizden Sonra Çocuğunuz İçin En İyi ve En Güvenilir Koruyucu, BeSafe…


Çocukların daha güvenli, seyahat etme prensibi ile yola çıkan ve 1963 senesinden beri İskandinav güvenlik anlayışıyla titizlikle geliştirilen BeSafe, uluslararası standartların ötesindeki oto koltuklarıyla, çocukların güvenliklerini ebeveynleri kadar önemsiyor.


Kurulduğu yıldan itibaren dünyanın en önemli oto koltuk üreticisi kabul edilen BeSafe, çocukların güvenli seyahatleri için bütünselci güvenlik anlayışından asla ödün vermiyor.

BeSafe, koltuklarını son teknoloji kullanarak üretmekte. Güvenlik standartlarından asla ödün vermeyen ve zorlu çarpışma testlerinden geçen oto koltuklar; basınca karşı esneyebilmekte ve polipropilen adı verilen oldukça sert plastikler kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra; kaza testleri yalnızca laboratuar ortamında gerçekleştirilmiyor, aynı zamanda uluslararası sigorta şirketlerinin gerçek kaza raporları ve istatistiklerini veri olarak analizlerini yaparak çocuk oto koltuklarını üretiyor.


Uzman İskandinav güvenliği!

Çocukların araç içerisinde daha fazla korunması gerektiği inancıyla yola çıkan BeSafe, patentli teknolojisi sayesinde koltuklarında EPS/EPP köpük sistemi, geliştirilmiş yan darbe korumaları ve VRF sistemi kullanmakta. Bu sayede, ailelerin çocuklarını güvenle BeSafe’e emanet etmesini sağlıyor.

Geliştirilen ürünlerin üstün güvenlik anlayışı, konforla da birleşiyor. 53 yıllık İskandinav güvenlik anlayışı, BeSafe’te harmanlanıyor.


Rahat bir kullanım için İzi Comfort X3 Kemerli!

BeSafe İzi Comfort X3 Kemerli; montaj sistemi sayesinde ailelere kurulum konusunda da yardımcı oluyor. Bununla beraber,  ISOfix sistemi olmayan herhangi bir araca da üç noktalı araç emniyet kemeriyle rahatlıkla monte edebilmek mümkün.


Güvenlik riski bulunmayan, 3 kademeli ayarlanabilen yatış pozisyonu ile bebeklerin konforlu ve rahat bir şekilde seyahatlerini tamamlamaları mümkün oluyor. BeSafe İzi Comfort X3 Kemerli tek bir basit hamleyle sekiz farklı yükseklik pozisyona da ulaşabiliyor.


BeSafe İzi Comfort X3 Kemerli, 9-18 kg olan çocukların kullanımı için uygun olmakla beraber; Yan Darbe Rotasyonu (SIP) sayesinde darbe şiddetini absorbe ediyor. Bu sayede de riskleri minimuma indiriyor.

Comments


bottom of page