top of page

BeSafe Izi Modular Oto Koltuğunu Tercih Etme Sebebim


BeSafe

1963 yılından beri İskandinav güvenlik anlayışıyla çalışan BeSafe, uluslararası standartların ötesindeki oto koltuklarıyla çocukların güvenliklerine ebeveynleri kadar özen gösteriyor.


BeSafe tarafından son teknoloji kullanılarak üretilen oto koltukları, en yüksek güvenlik standartlarına ulaşmak için zorlu çarpışma testlerinden geçerek üretilirken, koltuklarda basınca karşı esneyebilen ve sert bir plastik olan “polipropilen” kullanılmakta…  Öte yandan BeSafe, sadece laboratuvar ortamında gerçekleşen kaza simülasyonlarını kullanarak koltuk modellerini geliştirmekle kalmıyor aynı zamanda uluslararası sigorta şirketlerinin gerçek kaza raporları ve istatistiklerini veri olarak analizlerini yaparak çocuk oto koltuklarını üretiyor.


Ayrıca çocukların araç içerisinde daha fazla korunması gerekliliğiyle hareket eden BeSafe, sahip olduğu patentli teknolojisi sayesinde koltuklarında EPS/EPP köpük sistemi, geliştirilmiş yan darbe korumaları ve VRF sistemi kullanarak hayattaki en değerli varlıklarımızı uzman İskandinav güvenlik anlayışıyla seyahat etmelerine eşlik ediyor.


ISOfix sistemine sahip arka yönelimli çocuk oto koltuğu teknolojisinin 25 yılı aşkın süreden beri sahibi olan BeSafe’in bugüne kadar ürettiği koltuklar, ECE standartlarından %50 daha başarılı ve güvenli olduğu için tüm annelerin tercihi oluyor.


1992 yılından beri ISOfix sistemine sahip arka yönelimli çocuk oto koltuğu üretiminde dünya lideri olan BeSafe, son olarak Avrupa Birliği’nin boy esaslı yeni koltuk yasası UN r 129 i-size’ı esas alarak iZi Modular’ı tasarladı. ISOfix sistemine de uyumlu olan BeSafe iZi Modular; 1 adet koltuk bazası, 1 adet doğumdan 15 aya kadar (40-75 cm boy yüksekliği) ve 1 adet 61-105 cm boy yüksekliğindeki bebek ve çocukların kullanması için 3 farklı ürünün birleşiminden oluşarak sektöre yeni bir soluk getiriyor.

Comments


bottom of page