top of page

Annelerin Tercihi Mima Bebek Arabaları


Hollandalı tasarımcı Davy Kho tarafından tasarlanmış olan Mima Bebek Arabaları, yenilikçi, konforlu ve fonksiyonel özellikleri ise stilin yeni adresi oluyor. Denge ve güvenlik konusunda tam not alan Mima Bebek Arabaları,  elegans ve vintage tarzıyla stil sahibi annelerin tercihi oluyor. Özellikle de seride Mima Xari, ultra zarif dizaynı, zor zeminlerin sarsıntısını hissettirmeyen süspansiyon sistemi sayesinde de annelere rahat bir sürüş sağlıyor.


Özellikle de patentli koza koltuğu ve devrim yaratan malzeme kullanımı sayesinde; tasarım ve stilin buluştuğu ortak alan oluyor.


Mima Xari, ultra hafif ana gövdesi sayesinde rahatlıkla katlanıyor ve çift yönlü kullanılabilir oturma ünitesi sayesinde bebeklerin keyifli ve güvenli bir yolculuk etmesine de destek sağlıyor. İki yönde bulunan 3 kademeli, ayarlanabilen yatış pozisyonu ile bebeklerin mışıl mışıl uyumasını sağlıyor.



Mima Xari , vintage görünümü ile stil ikonu!

EVA ve deri görünümlü kumaşları sayesinde oldukça zarif ve vintage stili ile annelin kalbini çalan Mima Xari’nin kıvrımlı kozanın fermuarı açıldığı takdirde 15 saniyede koltuğun içinde portbebe gün yüzüne çıkıyor.


İçerisinde bulunan yağmurluk, portbebe ve portbebe örtüsü sayesinde de zarif ve şık bir tarza anneleri tamamlıyor.

Comments


bottom of page